Online bijeenkomst

Tweewekelijkse technisch vragenhalfuurtje vereenvoudiging bekostiging

5 oktober 2022
11:00 - 11:30

Organisator(s)
PO-Raad
Interessant voor
Bestuurders
Bovenschoolse staf
Leraren
Overig
Schoolleiders

De tweewekelijkse technisch vragenhalfuurtjes over de vereenvoudiging van de bekostiging vinden voorlopig alleen online plaats via Teams. Aanmelden is niet nodig. Deelnemen kan via deze link: Click here to join the meeting

Vanaf 1 januari 2023 wordt het primair onderwijs bekostigd op een nieuwe, vereenvoudigde manier. Schoolorganisaties zullen zich hier in 2022 op voorbereiden. De PO-Raad ondersteunt schoolorganisaties daarbij middels de publicatie van brochures, handreikingen, tools, Q&A’s, informatiebijeenkomsten en het organiseren van een digitaal, tweewekelijkse technisch vragenhalfuurtjes. Hierbij zullen ook beleidsmedewerkers van OCW zullen aanschuiven. Dit vragenhalfuur is voor een ieder (bestuurders, schoolleiders, controllers, financieel stafmedewerkers, MR leden, leraren, intern toezicht, etc.) die uitvoeringsvragen heeft in het kader van de voorbereiding op de vereenvoudiging van de bekostiging.  

Heb je een specifieke vraag die je graag behandeld wil zien, dan kun je die van tevoren mailen naar vereenvoudiging@poraad.nl.  Wil je alleen online aanschuiven zonder een specifieke vraag? Dat mag ook.

Voor meer informatie over de vereenvoudiging van de bekostiging kun jij kijken op de themapagina.